Odd hotell

Norge er et land som fremfor alt kan by på en vill og vakker natur og opplevelser som er verdt å få med seg innenfor denne kategorien. Da er det selvfølgelig også helt naturlig at det finnes helt spesielle hoteller som er utformet for å gjenspeile denne helt unike atmosfæren.

Norge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thon Hotell Kautokeino er et godt eksempel på dette. Både design og den daglige driften skal ligge så nært opp mot den samiske kulturen som er så særegen for området. I Trondheim finner man et hotell med dekorasjoner og materialer som er direkte inspirert av 60-tallets retro rock. Rica Rock City Hotel byr også på et helt eget opplevelsessenter for den folkekjære trønderrocken.

I Sorrisniva helt i nord finner man ishotellet. Her er rommene, møblene, ja til og med sengene hogget ut i is. Hotellet holder åpent bare i vintersesongen, naturlig nok, fra desember til april. Her er det også mange andre aktiviteter og opplevelser man kan delta på.

Helt til slutt skal også Juvet Landskapshotell nevnes som et spennende alternativ. Her får man mulighet til å komme i direkte kontakt med naturen ved å overnatte blant trær og fjell i en slags miljøvennlig, spesialdesignet kube av treverk og glass. Også andre historiske bygninger er å finne på tunet.