De beste appene for turen

Om man skal ut og reise, enten det er snakk om en lengre tur til fjerne land, eller et kortere weekend opphold i umiddelbar nærhet, kan det være greit å ha oversikt over hva som befinner seg hvor. Nå til dags finnes det nesten til et hvilket som helst behov, noe mer nødvendig enn andre.

Dersom du trenger å vite hva hjerteflimmer betyr på italiensk, eller febernedsettende på spansk, eller rett og slett hva unnskyld blir på tysk – da kan det være lurt med en app som kan oversette. Om du befinner deg i Danmark og trenger hjelp til å finne ut nøyaktig hvor mye halv fjers er, da kan det være kjekt med en valutakalkulator i tillegg. Trenger du for eksempel en oversikt over severdigheter, eller har du behov for å finne de artigste nattklubbene? Bruk en app.

Kanskje du trenger å vite hvilke spisesteder du har å velge mellom? Eller rett og slett bare vil ha et kart og undersøke litt selv. Mulighetene er mange, og de aller fleste tilfellene finnes det en app for. Et godt tips er å laste ned de fleste appene før du reiser, slik at du kan slå av data roaming og benytte deg av hotellets internett når du kommer frem. På den måten unngår du forhåpentligvis at telefonregningen blir lengre enn selve reiseruten.