Underholdning på hotellrommet

Selv om ferien eller bedriftsreisen er interessant, kan det likevel bli mange lange timer på hotellrommet. Da gjelder det å finne litt god underholdning som får tiden til å gå. Det er jo ikke meningen at du skal sitte og kjede deg på hotellet.

hotel room_112874206

Film

Mange hoteller har filmkanaler der du kan velge din egen film. Alternativt kan du bruke PC og se film på nettet, eller ta med deg en film eller to hjemmefra. Er du på jobbreise, er det stor sannsynlighet for at du har med laptop. Hvis ikke, kan det hende du kan låne datamaskin på hotellet.

TV

Du kan også se på TV, enten vanlig TV eller nett-TV. Kanskje du kan benytte sjansen til å se gamle episoder av en serie du ikke fikk med deg da den gikk på TV. Mange TV-serier ligger på nettet, enten på betalingssider eller gratis hos nettsider som NRK. Sport er også underholdende, og kan følges direkte på TV eller livestrømming på nettet. Og det er nesten alltid noe som foregår innen sportens verden.

Spill

Nettet byr også på en mengde spill, fra gratisspill til pengespill. Spill er veldig underholdende og mange nettsider tilbyr informasjon om forskjellige spill. Det finnes spill for alle, enten du vil satse på ferdighet eller flaks.

Les en bok

Å lese er også underholdende – og faktisk helsefremmende. Du kan lese i blader eller i en bok. Hvis du ikke har med en bok i kofferten, kan du kanskje kjøpe en på flyplassen eller jernbanestasjonen. Kanskje du ikke har tid til å lese til daglig, men på hotellrommet kan du ta igjen det tapte. Er du i utlandet, kan du prøve å lese en bok på det lokale språket.